quote-1.png

Om hulp vragen is geen teken van zwakte.
Het is moedig te herkennen dat je een zetje nodig hebt, om weer verder te kunnen.

Als je te maken hebt met het overlijden van je kind, staat je hele wereld op z'n kop. Je bent ergens terecht gekomen waar je nog nooit bent geweest. En dat vraagt dus ook iets anders of nieuws van je.
Dat betekent vaak dat je de vaardigheden en de routekaart nog niet in handen hebt. Dat ontwikkel je gaandeweg, met vallen en opstaan. Soms kan je dat  grotendeels zelf, soms kan je daar wel wat hulp bij gebruiken.

 • Vanuit “New Light Begeleiding” bied ik maatwerk, speciaal op jou afgestemd. Ik werk niet met een standaard programma, want we volgen jouw manier en tempo van rouw- en verliesverwerking.
  Jij staat centraal.
  ..
 • Gedurende jouw traject ontdek je hoe rouw- en verliesverwerking bij jou werkt, waar je mogelijk vastloopt en welke stappen je nog mag zeggen.
  ..
 • Je krijgt handvatten aangereikt die je helpen te navigeren tijdens je eigen reis.
  ..
 • We gaan aan het werk met diverse oefeningen, opdrachten en overpeinzingen uit “De Schatkist”. Zodat jij ontdekt wat voor jou helpend is en zo vul je gaandeweg jouw eigen ‘schatkist’.
  ..
 • Ook zijn er 6 speciaal ontwikkelde “New Light Lesmodules”. Deze zijn voor jou beschikbaar op de voor jou passende momenten tijdens je proces. We volgen jouw eigen unieke manier en tempo, zodat je niet overvraagd wordt en wel stapsgewijs op weg kunt naar jouw leven met een verrijkt hart.

Omdat rouw- en verliesverwerking nou eenmaal niet lineair loopt, heb jij dankzij jouw Schatkist en de Lesmodules altijd ‘iets’ bij de hand wat je kan helpen op het moment dat je het nodig hebt. Of dat nou in het eerste, tweede of tiende jaar is sinds het overlijden van je kind.

Nou kan ik je pijn niet wegnemen. En ik kan het gemis in je leven niet voor je fixen.

Wat ik wel voor je kan doen, is een deel van je proces met je meelopen.
Om je te ondersteunen en te gidsen waar nodig, zodat je het niet allemaal alleen hoeft te doen.

Traject informatie

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we ontdekken of ik voor jou de juiste persoon ben om je te begeleiden en verder te helpen.

Als we daar beiden ‘ja’ op antwoorden, dan bespreken we met welk traject we starten. Want hoe lang ik met je meeloop, is afhankelijk van hetgeen waar jij mee worstelt en wat je wilt bereiken.

optie 1
optie 2

De 6 New Light Lesmodules

 1. Emoties; deze module helpt je om beter overzicht en inzicht te krijgen in je eigen emoties. De verschillende oefeningen stellen je in staat om beter te navigeren door de veelheid van emoties en word je er niet langer door overmand.
  ..
 2. Mind; deze module bevat informatie en diverse oefeningen die je helpen om de vaak negatieve ‘stem in je hoofd’ om te buigen en zo de kracht van je mind in te zetten zodat het een waardevolle bondgenoot voor je kan gaan worden.
  ..
 3. Stip; het werken met een stip op de horizon is een manier om je leven (weer) op koers te krijgen en te houden. Deze module helpt je om enerzijds weer te verbinden met jouw stip op de horizon en anderzijds om daar elke dag jouw grootst mogelijke kleine stap in te zetten.
  ..
 4. Vertrekpunt; deze module helpt je te ontdekken vanuit welk vertrekpunt jij in het leven staat en hoe jij daar - waar nodig - in kunt switchen, zodat het je hart kan verrijken.
  ..
 5. Relaties; met behulp van de handvaten uit deze module ben je in staat om je dierbaren beter te verstaan en fijner met elkaar te communiceren.
  ..
 6. Verrijkt hart; de module bevat de elementen die jou ondersteunen om jouw leven met een verrijkt hart vorm te geven.

En de bonus module

 • Even Stil Zijn; deze module bevat verschillende praktische manieren om even stil te zijn, zodat je lichaam en geest kunnen ontspannen. Door stil te worden ontstaat er in jou meer ruimte, helderheid en innerlijke rust.

Deze module is beschikbaar bij beide trajectopties!

Nu je dit gelezen hebt ....

.... ben je misschien geïnteresseerd?

.... of heb je enkele vragen?

Neem dan gerust contact met met op, dat is geheel vrijblijvend!!
Op de contactpagina vind je mijn gegevens.

quote-1.png

          New Light Begeleiding

 • Jouw eigen unieke manier vinden om om te gaan met het komen en gaan van je kind.
 • Maatwerk én een stappenplan, zodat jij naast je gemis ook met een verrijkt gevoel in je hart leeft.